Designerski stół kuchenny z możliwością rozciągnięcia do 350 cm z blatem z drewna fornirowanego orzechem tanganika i chromowanymi metalowymi nogami, wyprodukowanymi we Włoszech.
Rozkładany stół do jadalni Ketla charakteryzuje się połączeniem dwóch fantastycznych materiałów, drewna i metalu, dzięki czemu pasuje do każdego stylu i otoczenia.
Wykonane ręcznie
we Włoszech z doskonałej jakości materiałów.
Składa się z blatu z
forniru z orzecha Tanganika (grubość 25 mm) i listew bocznych z
drewna bukowego pomalowanego w tym samym kolorze.
Można go wysuwać poprzez przesuwanie na boki z wysunięciem 3 półek po 60 cm każda umieszczonych wewnątrz ramy.
Mostek nóg wykonany jest z
chromowanego metalu wyposażony w koła, w komplecie z boczną przesuwną, malowaną metalową ramą.
Dostępne w różnych wykończeniach i rozmiarach:
Kończy- blat w okleinie z orzecha Tanganika, wykończenie matowym lakierem konopnym;
- blat w okleinie z orzecha Tanganika, wykończenie matowym lakierem magnoliowym;
- blat w okleinie z orzecha Tanganika, wykończenie w kolorze matowego lakieru w kolorze norki;
- blat w okleinie z orzecha Tanganika, wykończenie w kolorze matowego szarego lakieru.
Środki- Dł. 140 (320) x gł. 90 x wys. 75 cm 6/12 miejsc;
- Dł. 170 (350) x gł. 90 x wys. 75 cm 6/14 miejsc.
Drewno fornirowane produkowane jest z cienkich arkuszy szlachetnego drewna, pozyskiwanego bezpośrednio z najwyższej jakości pni. Przykleja się je i dociska do różnego rodzaju podłoża (np. płyty wiórowej czy płyty MDF), a następnie wykańcza w pożądanym odcieniu.
Blat stołu można dostosować za pomocą różnych przykładowych wykończeń lub lakierów RAL. Aby uzyskać informacje, skontaktuj się z nami za pomocą formularza „Poproś o informacje”.