Rozkładany stół do 14 miejsc o nowoczesnym designie z okleiną z drewna jesionowego i bocznymi pasami malowanymi na szaro, wyprodukowany we Włoszech.
Rozkładany stół kuchenny Ketla charakteryzuje się nowoczesnym i lekkim designem przeplatającym się z dużymi i funkcjonalnymi kształtami, dzięki czemu pasuje do każdego stylu i otoczenia.
Wykonane ręcznie
we Włoszech z doskonałej jakości materiałów.
Składa się z blatu
z drewna fornirowanego jesionem (grubość 25 mm) i pasków bocznych pomalowanych na szaro.
Można go wysuwać poprzez przesuwanie na boki z wysunięciem 3 półek po 60 cm każda umieszczonych wewnątrz ramy.
Mostek na nogi wykonany jest z
litego drewna jesionowego , wyposażony w koła, w komplecie z boczną przesuwaną, malowaną metalową ramą.
Dostępne w różnych wykończeniach i rozmiarach:
Kończy- blat w okleinie jesionowej z wykończeniem w kolorze dębu wenge;
- blat w okleinie jesionowej z wykończeniem w kolorze naturalnego dębu;
- blat w okleinie jesionowej z wykończeniem w kolorze miodowego dębu;
- blat w okleinie jesionowej z wykończeniem w kolorze dębu jesionowego;
- blat w okleinie jesionowej z wykończeniem z dębu piaskowego;
- blat z forniru jesionowego z wykończeniem z dębu kawowego.
Środki- Dł. 140 (320) x gł. 90 x wys. 75 cm 6/12 miejsc;
- Dł. 170 (350) x gł. 90 x wys. 75 cm 6/14 miejsc.
Drewno fornirowane produkowane jest z cienkich arkuszy szlachetnego drewna, pozyskiwanego bezpośrednio z najwyższej jakości pni. Przykleja się je i dociska do różnego rodzaju podłoża (np. płyty wiórowej czy płyty MDF), a następnie wykańcza w pożądanym odcieniu.
Blat stołu można dostosować za pomocą różnych przykładowych wykończeń lub lakierów RAL. Aby uzyskać informacje, skontaktuj się z nami za pomocą formularza „Poproś o informacje”.